Production
Stenungsund, Sweden
Application due: February 29 2020

Subscribe to jobs

Sommarvikarier till Perstorp Oxo i Stenungsund

Vill du utöka din teoretiska kunskap med praktisk arbetslivserfarenhet?

På Perstorp vill vi ge dig en god introduktion till vår organisation, vägledning under din tid hos oss och utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder främst sommarvikariat inom produktion, men det finns även möjlighet till arbete hos andra avdelningar som Inköp, Skeppningen och Lab. Varje år rekryterar Perstorp Oxo AB cirka 30 sommararbetare och de allra flesta arbetar som drifttekniker inom produktionen.

För sommarvikariat inom produktionen vänder vi oss främst till dig som går eller har gått en teknisk högskola, yrkeshögskola eller gymnasieutbildning med inriktning mot processindustri.

För att arbeta som drifttekniker krävs det att du är 18 år och har B-körkort.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Häger, personalavdelningen, tel. 0303 383402.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande och vi ser fram emot din ansökan senast 29 februari.

 

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

 

 

Apply