Maintenance
Perstorp, Sweden
Application due: April 20 2024

Apply

Schemaläggare Underhåll

Ett jobb för dig med teknisk förståelse, struktur och god samarbetsförmåga!

Till vår UH avdelning söker vi nu en schemaläggare.

Om rollen

Som schemaläggare mot Energi, Vatten och Formalinproduktionen  (EVFA) har du tillsammans med Gruppchef och underhållssamordnare ett planeringsansvar för underhåll på avdelningen. Detta innefattar schemaläggningsansvar och kontakter med entreprenörer, samt daglig stöttning av tekniker i arbetet med felsökning och problemlösning. Även mindre modifieringsarbeten förekommer, samt ett arbete med ständiga förbättringar. Fokus i tjänsten ligger på schemaläggning av underhållsaktiviteter i samråd med produktion, enligt de globala processer som finns för Perstorp. Du kommer även att ha en nyckelroll i samband med planerade underhållsstopp.

Du kommer att rapportera till vår underhållschef EVFA.

Vem är du?

Du har erfarenhet av underhålls- och produktionsarbete inom processindustrin och vi ser det som en merit om du specifikt arbetat med planering och beredning av underhåll. Vi tror att du har en högskoleingenjörsutbildning inom maskin, el, automation eller drift & underhållsteknik, alternativt gymnasieingenjör med erfarenhet inom något av områdena. Även andra utbildningsbakgrunder kan komma ifråga beroende på erfarenhet.

Säkerhet och hållbarhet har högsta prio hos oss och det måste det ha för dig också! Det är viktigt att du agerar med eftertanke och konsekvenstänk. Du har ett gott ordningssinne, är strukturerad och har förmåga att lösa problem metodiskt. Samtidigt är du inte rädd för att ta egna initiativ och vill hitta lösningar! Du har tekniskt intresse och förståelse. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med övrig UH personal och andra yrkesgrupper vilket stället stora krav på kommunikation och samarbetsförmåga.

På Perstorp leder vi med hjärtat och visar omtanke för varandra och för vår omvärld. Vi vill ta ansvar och hålla vad vi lovar. Vi strävar ständigt mot att jobba smartare och bättre. Delar du dessa värderingar tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med placering i Perstorp.

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta underhållschef EVFA Sebastian Gustafsson, [email protected]. Du kan också kontakta honom på telefon 0435-38000.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så sök så fort som möjligt, dock senast 23 mars 2024.

Övrig information

Vill du komma i kontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected], eller Rebecka Lundell (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com  

Apply