Perstorp, Sweden
Application due: December 11 2022

Apply

Operativ inköpare

Du blir en del av inköpsavdelning på Site Perstorp tillsammans med tre engagerande och trevliga kollegor.

Du rapporterar till Inköpschefen på Site Perstorp och kommer att ansvara för att planera, utföra och följa upp inköp, framförallt inom Underhåll. Du har tät kontakt med leverantörer och samarbetar med och ger support till underhållsavdelningen samt produktionen på siten.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara uppdelade på två områden:

  • Operationellt inköp i SAP - förråd/underhåll samt eventuellt direktmaterial
  • Hantera rekvisitioner, skapa offertförfrågningar och hantera offerter
  • Skapa och skicka inköpsorder, hantera orderbekräftelser samt säkerställa leveranser i tid
  • Fakturauppföljning inklusive godsmottag
  • Utvärdera och säkerställa att korrekt information finns och är uppdaterad i SAP

Vem är du?

Du har utbildning på högskolenivå eller en yrkesutbildning inom Inköp/Ekonomi/Teknik eller likvärdigt. Det är en fördel om du har hunnit jobba några år med relevanta arbetsuppgifter inom inköp, men även erfarenhet inom t ex planering eller kundservice kan vara meriterande.

Vi söker dig som trivs i samarbete med andra människor, är strukturerad, drivande och tycker om att ha många olika sociala kontakter. Du vet vad som krävs för att underhålla goda relationer med både interna och externa kontakter. Du har ett tekniskt intresse och gillar när det är mycket på gång! Att kunna prioritera och vara flexibel är viktigt!

Rollen kräver också en god kommunikativ förmåga och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är ett krav att du har jobbat i något inköpssystem, har du goda kunskaper i SAP är det meriterande!

Här finns möjligheter att bidra till både utveckling av våra inköpsprocesser och din egen roll. Vid intresse så kan det t ex finnas möjlighet för visst strategiskt inköp

På Perstorp leder vi med hjärtat och visar omtanke för varandra och för vår omvärld. Vi vill ta ansvar och hålla vad vi lovar. Vi strävar ständigt mot att jobba smartare och bättre. Delar du dessa värderingar tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är placerad i Perstorp med viss möjlighet till arbete hemifrån någon dag i veckan.

Visst resande kan förekomma i befattningen.

För mer information kontakta Inköpschef Jens Henrik Ringsbo, [email protected],
+46435788667

Sista ansökningsdag är 2022-12-11 men vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Apply