Maintenance
Perstorp, Sweden
Application due: March 02 2024

Apply

Underhållstekniker Mek

Sätter du säkerheten först och har ett stort intresse och förståelse för teknik? Detta kan vara ett jobb för dig!

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en underhållstekniker Mek.

Om rollen

Som underhållstekniker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra produktionsanläggningar.

I rollen som underhållstekniker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. 

Du kommer att rapportera till vår Underhållschef för Energi Vatten Formalinproduktion (EVFA).

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna med inriktning mot maskin, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. För tjänsten krävs även B-körkort.

Har du erfarenhet av arbete som underhållstekniker inom process- eller annan tillverkningsindustri är detta meriterande dock inget krav.

Du har stort fokus på säkerhet och hållbarhet. Du agerar med eftertanke och konsekvenstänk, har ett gott ordningssinne, är strukturerad och har förmåga att lösa problem metodiskt. Samtidigt är du inte rädd för att ta egna initiativ och vill hitta lösningar! Ett tekniskt intresse och förståelse är förstås också viktigt. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med övrig underhållspersonal och andra yrkesgrupper vilket stället stora krav på kommunikation och samarbetsförmåga.

På Perstorp leder vi med hjärtat och visar omtanke för varandra och för vår omvärld. Vi vill ta ansvar och hålla vad vi lovar. Vi strävar ständigt mot att jobba smartare och bättre. Delar du dessa värderingar tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med framtida beredskap. Den är placerad i Perstorp.

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Underhållschef EVFA Sebastian Gustafsson, [email protected]. Du kan också kontakta honom på telefon 0435-38000.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så sök så fort som möjligt, dock senast 2 mars 2024.

Övrig information

Vill du komma i kontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected], eller Rebecka Lundell (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com

 

 

Apply