Maintenance
Perstorp, Sweden
Application due: July 10 2022

Apply

Underhållstekniker mek

Är du en duktig tekniker som vill fortsätta din utveckling tillsammans med erfarna och duktiga kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig!

En av våra erfarna mekaniker går nu vidare till en ny roll inom företaget och vi söker därför hans ersättare på vår underhållsavdelningen i Perstorp.

Som underhållstekniker Mek kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra produktionsanläggningar. Du ingår i en grupp med engagerade kollegor inom mek, el och instrument som självständigt arbetar med att ge vår produktionsanläggning, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna med inriktning mot maskin, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som underhållstekniker inom process- eller annan tillverkningsindustri är detta meriterande.

Säkerhet sätter vi främst så det är viktigt att du är en person som agerar med eftertanke och konsekvenstänk. Ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och ett gott ordningssinne är av stor vikt. Samtidigt är du inte rädd för att ta initiativ, och har en stark vilja att lösa problemen!

Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

En god och säker arbetsmiljö är en av Perstorp viktigaste frågor, varför vi arbetar aktivt med säkerhet och hälsofrämjande åtgärder. Pålitlighet, ansvarstagande och ett fokus på att göra saker bättre, med omtanke för varandra och för vår omvärld, är värderingar som det är viktigt att du delar för att lyckas i din roll.

För att du ska få en så bra start som möjligt och kunna bli en självständig tekniker, får du ett anpassat introduktionsprogram där du kommer få gå tillsammans med en erfaren tekniker i början av din anställning.

För tjänsten krävs B-körkort.

Tjänsten är tillsvidare med placering i Perstorp
Arbetstiden är dagtid med framtida beredskap

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Chef för produktionsunderhåll Jimmie Ågren på [email protected] eller telefon 0435 788280.

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-10!

Apply