Application due: May 29 2022

Apply

Underhållstekniker Instrument/Automation

Är du en strukturerad instrumenttekniker som gillar att lösa problem? Då kanske detta är jobbet för dig!

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en underhållstekniker Instrument/Automation.

Arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra produktionsanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem.

I rollen som instrumenttekniker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. En god och säker arbetsmiljö är en av Perstorp viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med säkerhet samt hälsofrämjande åtgärder.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på dagtid med placering i Perstorp. På sikt kommer beredskapstjänst att ingå.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot automation eller motsvarande, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av arbete som instrumenttekniker inom process- eller annan tillverkningsindustri samt allmän el-behörighet är detta meriterande. För tjänsten krävs B-körkort.

Du sätter säkerheten först, har ett gott ordningssinne och agerar metodiskt och med eftertanke. Samtidigt är du är inte rädd för att ta egna initiativ, är nyfiken och vill lösa problem. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

För att du ska få en så bra start som möjligt och kunna bli en självständig tekniker, får du ett anpassat introduktionsprogram där du kommer få gå tillsammans med en erfaren tekniker i början av din anställning.

Sista ansökningsdag är 2022-05-29 men vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrig information

Vill du komma ikontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected], Rickard Martinsson (Unionen) [email protected] eller Ronny Nilsson (IFMetall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 135 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 350 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2020 uppgick till 9.2 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com

 

 

Apply