Maintenance
Perstorp, Sweden
Application due: April 19 2024

Apply

Underhållstekniker Förebyggande underhåll

Här är en tjänst för dig som vill arbeta med förebyggande underhåll och framför allt med vibrationsmätningar.

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en FU-tekniker

Om rollen

Du kommer att rapportera till vår Verkstads- och revisionschef och som FU-tekniker arbetar du med förebyggande underhåll, främst med vibrationsmätning. Även smörjning, olja och kontroller blir en del av arbetet på hela siten.

I rollen som FU-tekniker ingår du i en liten grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt förebyggande underhåll.

Vem är du?

Du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna med inriktning mot maskin, alternativt motsvarande relevanta arbetserfarenhet. Har du arbetat som underhållstekniker inom process- eller annan tillverkningsindustri är detta meriterande, dock inget krav. Även bakgrund som operatör är meriterande.

För tjänsten krävs B-körkort.

Säkerhet och hållbarhet måste ha högsta prioritet för dig. Det är viktigt att du agerar med eftertanke och konsekvenstänk. Du har ett gott ordningssinne och förmåga att lösa problem metodiskt och strukturerat. Samtidigt är du inte rädd för att ta egna initiativ och du är nyfiken på tekniska lösningar. Arbetsuppgifterna innebär att du måste kunna arbeta självständigt men förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med övrig UH personal och andra yrkesgrupper vilket stället stora krav på kommunikation och samarbetsförmåga.

På Perstorp leder vi med hjärtat och visar omtanke för varandra och för vår omvärld. Vi vill ta ansvar och hålla vad vi lovar. Vi strävar ständigt mot att jobba smartare och bättre. Delar du dessa värderingar tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är tillsvidare med placering i Perstorp
Arbetstiden är dagtid.

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Verkstads- och revisionschef Jonny Ranerup, [email protected]. Du kan också kontakta honom på telefon 0435-38000.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så sök så fort som möjligt, dock senast 24 februari 2024.

Övrig information

Vill du komma i kontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected], eller Rebecka Lundell (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com

 

 

Apply