Education/Teaching
Perstorp, Sweden
Application due: June 01 2020

Subscribe to jobs

Teknikkunnig yrkeslärare till framtidens tekniker

Är du intresserad av att utbilda framtidens tekniker?

Perstorp Gymnasium grundades 1996. Sedan starten har man erbjudit ett unikt Industritekniskt program med inriktning process. Sedan 2016 har eleverna även möjlighet att välja ett El- & Energiprogram med inriktning Automation. Vi har en utbyggd och nyrenovera skola, vilket bidrar till en stimulerande miljö för elever och personal. Vi ser nu behovet att utöka vår personal med ytterligare en lärare inom yrkesämnena i våra båda inriktningar. Kanske är det du?

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av ett team på tre personer. De andra två är yrkeslärare inom process och el. Totalt på skolan är vi 10 som arbetar.  Vi är en stabil grupp som kännetecknas av gemenskap, god stämning mellan kollegor och elever samtidigt som vi känner en stolthet för vår skola.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en miljö med engagerade elever och moderna tekniska undervisningsverktyg. Vi har väletablerade relationer med företagen i regionen. I dina arbetsuppgifterna ingår ansvar för undervisning och APL. En viktig arbetsuppgift är att hålla kontakten med näringslivet genom att skapa APL-platser för eleverna både hos huvudmannen och också ute på företag i närområdet.  Du ska ha stort intresse av att undervisa både teoretiskt och praktiskt. Till din hjälp i undervisningen har du fullt utrustad labbsal, processhall med olika processteg samt en elverkstad. 

Låter det intressant? Sista ansökningsdatum är 2020-06-01. Vi arbetar med löpande urval så sök därför gärna redan idag. Tänkt startdatum för tjänsten är början av juni alternativt augusti.

Vem är du?

Du som söker har erfarenhet antingen från industrin eller som yrkeslärare inom El- & Energiprogrammet eller Industritekniska programmet. Det är meriterande om du har lärarlegitimation och undervisningserfarenhet inom yrkesämnen som t.ex Ellära, Energiteknik, Industritekniska processer, Produktionskunskap, Mät/regler/styr-teknik och Driftsäkerhet och Underhåll.

Du har ett intresse av att få utveckla, dela kunskap och arbeta med ungdomar. I och med att du kommer att samarbeta både med kollegor och företagskontakter är initiativ- och samarbetsförmåga viktiga egenskaper att besitta.

Kontaktuppgifter vid frågor

Åsa Persson, Rektor

Telefon: 0734 27 45 75

Apply