Production
Waspik, Netherlands
Application due: August 31 2024

Apply

Teamleider Verpakkingsafdeling

Ben jij proactief en oplossingsgericht? Werk jij graag samen in een team en zorg jij voor een goed lopend proces binnen de verpakkingsafdeling? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Perstorp Waspik is op zoek naar een:

Teamleider Verpakkingsafdeling
Fulltime

Wat zijn je werkzaamheden?
In deze functie geef je, samen met een assistent teamleider, dagelijks leiding aan een vijftal operators en ben je verantwoordelijk voor de verpakkingsafdeling op onze productielocatie in Waspik. Je draagt zorg voor een veilige en tijdige uitvoering van de werkzaamheden op deze afdeling. Je coacht en motiveert de medewerkers, daarnaast houd je je bezig met het doorvoeren van verbeteringen om het proces op de afdeling nog beter en efficiënter te laten verlopen.

Hoe ziet je dag er uit?
Je begint de ochtend met een dagstart met de operators in jouw afdeling om er voor te zorgen dat iedereen weet wat deze dag op de planning staat. Daarna maak je een rondje door de productie om te kijken hoe het op andere afdelingen gaat; afstemming met je collega-teamleiders is in deze functie cruciaal. Wanneer er iets mis is met de verpakkingsmaterialen overleg je met inkoop en zorg je dat alles correct wordt vastgelegd in de systemen. Na een gezamenlijke lunch met de collega’s van verschillende afdelingen begin je met het vastleggen van een nieuwe werkinstructie naar aanleiding van een aanpassing in de werkwijze. Aan het einde van de dag houd je een werkoverleg met je team om deze werkinstructie te bespreken.

Wat verwachten we van jou?
Wij zijn continu bezig met verbeteren van onze processen, waarbij veiligheid altijd bovenaan staat. We verwachten van jou dat je ons hierin, samen met je team, ondersteunt. Daarnaast ben je sterk in de samenwerking en goed in het opbouwen van werkrelaties met verschillende afdelingen. Je hebt reeds werkervaring opgedaan in een productie-omgeving en hebt aantoonbare leidinggevende ervaring. Je bent communicatief vaardig, besluitvaardig en weet makkelijk prioriteiten te stellen.

Wie zijn wij?
Al meer dan 140 jaar werkt Perstorp eraan de dagelijkse levens van miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren met innovatieve chemie. Sinds 2022 is Perstorp onderdeel van Petronas Chemicals Group.

Perstorp produceert binnen de divisie Animal Nutrition diervoederadditieven. Voer speelt een cruciale rol in alle dierlijke productiesystemen. Daarom zijn we zo gepassioneerd om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun voer en voergrondstoffen en de prestaties en het welzijn van hun dieren. Perstorp heeft bijna 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de agrarische industrie.

De productielocatie van Perstorp en het wereldwijde centrum van de divisie Animal Nutrition in Nederland bevindt zich in het Brabantse Waspik. Deze kantoor- en productielocatie bestaat al sinds 1977 en sinds 1998 worden op deze locatie voeradditieven geproduceerd.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie, waar er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral top-collega’s!

Ben je geïnteresseerd?
Word jij enthousiast van deze functie? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie!

Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Walter Verheul, Productieleider via [email protected]

Apply