Maintenance
Stenungsund, Sweden
Application due: June 30 2022

Apply

Svetsare till Site Stenungsund

Underhållsarbetet på Perstorps site i Stenungsund drivs i egen regi, vi tror på ägarskap och långsiktighet samt att involvera våra medarbetare i förbättringsarbete. Personsäkerheten har alltid högsta prioritet. Med en effektiv organisation och standardiserat arbetssätt åstadkommer vi tillgänglighet i världsklass. Vi är stolta men inte nöjda, vi kan bli bättre!

Vår Mek- och Svetsavdelning har som främsta uppgift att säkerställa en störningsfri produktion på siten. Vi söker en Svetsare som skall kunna utföra förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll, felsökning, och moderniseringar på vår anläggning. Erfarenhet av arbete som svetsare inom processindustrin är meriterande

Som Svetsare förbereder och risk-analyserar du dina arbetsuppgifter samt planerar in dessa utefter gällande prioritering. Allt underhållsarbete är arbetsorderstyrt.

Vi sätter säkerheten främst. Därför är pålitlighet, ansvarstagande och fokus egenskaper som vi värderar högt. Det är även en förutsättning för att du skall fungera och trivas med våra arbetsprocesser som medger en hög grad av självständighet, frihet och att forma din egen arbetsdag. Vi vill också ge dig stort utrymme för att ta egna initiativ men i gengäld förväntar vi oss att du håller dig inom de regler och ramar som reglerar vår verksamhet. Arbetet sker i nära samarbete med UH ingenjörer och driftorganisation, därför är det av största vikt att du som söker tjänsten har god kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta med kollegor, arbetsledning och våra entreprenörer.

Arbetet utförs huvudsakligen under normal arbetstid dagtid men förutsätter att man efter en tid kan medverka i verkstadens beredskapsstyrka under icke ordinarie arbetstid. Beredskapen utgörs av en vecka åt gången var sjätte vecka efter ett rullande schema.

Innehav av B-körkort är ett krav.

För ytterligare information kontakta Mek- och svetschef Jonny Ringmark, tel 0303-383343.

Facklig representant är Johan Karlsson, IFMetall, tel 0303-383384.

I över 140 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Apply