Maintenance
Stenungsund, Sweden
Application due: August 10 2024

Apply

Svetsare

Vi söker en Svetsare till vår Mek- och Svetsavdelning.

Avdelningens främsta uppgift är att säkerställa en störningsfri produktion på siten. Som Svetsare ska du utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och moderniseringar på vår anläggning.

Allt underhållsarbete är arbetsorderstyrt och du ska förbereda och riskanalysera dina arbetsuppgifter samt planera in dessa utifrån gällande prioritering.

Arbetet utförs huvudsakligen under normal arbetstid på dagtid men förutsätter att man efter en tid kan medverka i verkstadens beredskapsstyrka under icke ordinarie arbetstid. Beredskapen utgörs av en vecka åt gången, var sjätte vecka efter ett rullande schema.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av arbete som svetsare samt Svetsarprövningsintyg enligt SS-EN ISO 9606-1. Har du erfarenhet inom processindustrin är det meriterande.

Vi sätter säkerheten främst. Därför är pålitlighet, ansvarstagande och fokus egenskaper som vi värderar högt. Vi vill ge dig stort utrymme för att ta egna initiativ men i gengäld förväntar vi oss att du håller dig inom de regler och ramar som reglerar vår verksamhet. Arbetet sker i nära samarbete med underhållsingenjörer och driftorganisation, därför är det av största vikt att du som söker tjänsten har god kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta med kollegor, arbetsledning och våra entreprenörer.

Innehav av B-körkort är ett krav.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan redan idag.

För ytterligare information kontakta Mek- och Svetschef Jonny Ringmark, tel 0303-383343

Facklig representant är Gerry Ackert, IF Metall, tel 0303-383327

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Läs mer på www.perstorp.com

Apply