Other
Perstorp, Sweden
Application due: March 15 2020

Subscribe to jobs

Sommarjobb Site Perstorp

Söker du sommarjobb? På Perstorp kan du få en god introduktion till vår organisation, vägledning under din tid hos oss och utvecklingsmöjligheter!

Vill du utöka din teoretiska kunskap med praktisk arbetslivserfarenhet?

Vi erbjuder främst sommarjobb inom produktion, men det kan även finnas möjlighet till arbete på andra avdelningar t ex ekonomi, kundservice och lab. Varje år rekryterar Perstorp Specialty Chemicals AB och Perstorp AB totalt cirka 80 sommararbetare till Site Perstorp och de allra flesta arbetar som processoperatörer inom produktionen.

För sommarvikariat inom produktionen vänder vi oss främst till dig som går eller har gått en teknisk högskola, yrkeshögskola eller gymnasieutbildning med inriktning mot processindustri. För att arbeta som processoperatör vill vi att du är 18 år och har B-körkort.

Säkerhet och hälsa är viktigt för oss! Alla sommarjobbare måste därför gå en obligatorisk introduktionsutbildning. I år gäller dessa dagar:

  • Sommarjobbare för första gången 2-3 juni (två hela dagar)
  • Återkommande sommarjobbare 9 eller 11 juni (en heldag)
  • Administrativa sommarjobbare 16 juni (en halvdag)

Kan du inte närvara under hela introduktionen, kan vi tyvärr inte erbjuda dig något sommarjobb.

Vi ber dig bifoga CV och ett  personligt brev där du berättar om dig själv, dina intressen och varför du vill arbeta inom Perstorpkoncernen under sommaren.

Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Bertilsson, personalavdelningen, 0435-788904.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, men allra senast 15 mars 2020.

 

Apply