Production
Nol, Sweden
Application due: September 30 2023

Apply

Skiftledare

Perstorp Oxo söker Skiftledare till Nol

Tycker du om förändring och utveckling i samarbete med andra? Trivs du i tekniska roller där du får frihet under ansvar? Då kan du vara vår nya Skiftledare.


Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i en verksamhet i ständig förändring. Som Skiftledare är din uppgift är att direkt under Driftledaren svara för tillverkning, lagring och utlastning av den samlade produktionen vid vår anläggning i Nol. Du kommer att vara en viktig kugge i det team som skall säkerställa att Perstorp bibehåller sin position som kundens val bland leverantörer av våra produkter. Säkerhet är ett fokusområde och det är en förutsättning att du arbetar och tänker på ett säkerhetsmedvetet sätt med

Inom ditt ansvarsområde ingår arbetsmiljö- och personalansvar för en grupp Drifttekniker där du förväntas stötta, coacha och säkerställa utbildning av personal. Du utför också daglig produktionsuppföljning och samordning av kontakter mellan Drift och Underhåll.

I rollen som Skiftledare är din uppgift att tillsammans med övriga i teamet framställa förädlade produkter av fastställd kvalitet på ett kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt sätt. Detta skall ske enligt gällande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Rollen är skiftgående och följer sitt skiftlag.

Vem är Du?

  • God teknisk kunskap och erfarenhet från processindustrin
  • Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet och god människokännedom
  • Bra kommunikationsförmåga och lätt för att förmedla budskap
  • Ordningssinne och god samarbetsförmåga
  • Kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort

Låter det intressant? Tveka inte, sök redan idag


Kontaktuppgifter

För ytterligare information kontakta Per-Anders Mårtensson Driftledare, 0303-38 34 61

Fackliga kontaktpersoner är: Heidi Waleniussen-Englund, Unionen, tel. 0303-38 33 79 och Jenny Karsberg, Akademikerna, tel. 0303-38 32 77 samt Gerry Ackert, IF Metall, tel. 0303-38 33 27.


Välkommen med din ansökan senast 2023-09-30.


 

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Läs mer på www.perstorp.com

Apply