Maintenance
Stenungsund, Sweden
Application due: January 31 2020

Subscribe to jobs

Senior Inspektör

Vi söker en noggrann och kvalitetsmedveten Inspektör till våra anläggningar i Stenungsund och Nol.

 

 

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Underhållet på vår site drivs i egen regi, vi tror på ägarskap och långsiktighet samt att involvera våra medarbetare i förbättringsarbete. Personsäkerheten har alltid högsta prioritet. Med en effektiv organisation och standardiserat arbetssätt åstadkommer vi tillgänglighet i världsklass. Vi är stolta men inte nöjda, vi kan bli bättre!

Vår inspektionsavdelning består av en inspektör och en avdelningschef. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med många kontaktytor gentemot hela vår verksamhet. I positionen som Senior Inspektör arbetar man självständigt och har förmåga att använda sina kunskaper för att lösa utmanande situationer. Den seniora inspektören måste ha en god kommunikativ förmåga för att nå fram med sitt tekniska kunnande.

Som Senior Inspektör hos oss ansvarar du bl.a. för att:

  • Planera, leda och genomföra våra inspektioner på trycksatta anordningar.
  • Dokumentera utförda inspektions- och provningsprogram i våra digitala inspektionsdataprogram.
  • Arbeta med kontinuerlig förbättring av vårt arbetssätt.

Din bakgrund:

  • Du har flera års erfarenhet från och kunskap om inspektion av tryckbärande utrustning i   processindustrin.
  • Du har en bred erfarenhet av inspektionsrelaterade arbetsuppgifter.
  • Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå och goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad, analytisk och drivande i ditt dagliga arbete. Du trivs med samarbete och relationsbyggande då det är en viktig pusselbit för att lyckas i tjänsten.

 

Information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Inspektionschef Lennart Nilsson på tel. 0705 640 481.

Fackliga kontaktpersoner är:

Unionen, Ingvar Våhlberg, tel. 0706 783 402

Akademikerna, Robert Larsén, tel. 0766 342 590

 

Vi ser fram emot din ansökan senast 31 januari 2020.


 

 

Apply