Production
Perstorp, Sweden
Application due: July 31 2024

Apply

Processingenjör till Perstorp Pharma

Perstorp Pharma, som ingår i Perstorpkoncernen, tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter – salvor, kompresser och puder och är idag cirka 70 anställda. Produkterna marknadsförs av våra kunder i ett stort antal länder där USA och Japan är de största marknaderna.

Nu söker vi en processingenjör som kommer att ingå i ett team på 2 personer och rapporterar till Chef Teknisk support/Projekt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med uppdrag från hela vår produktionskedja. Detta innebär bland annat att:

  • Arbeta med investeringar samt driva genomförandet av enklare investeringar
  • Arbeta med ständigt förbättringsarbete
  • Kvalificera och validera processutrustning och datoriserade system för produktionen
  • Utföra felsökning och avvikelseutredningar för komplexa problem och ta fram åtgärder.
  • Utarbeta och revidera instruktioner.

Utbildning/erfarenhet

Du har en akademisk utbildning inom kemiteknik eller motsvarande. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete, gärna inom läkemedelsindustrin och har erfarenenhet av projektarbete, validering och grundorsaksanalyser. Erfarenhet av datoriserade system är meriterade. Du har mycket goda kunskaper i svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, engagerad och har en analytiskförmåga att se helheten och samtidigt förstå detaljerna. Att du dessutom är strukturerad och kan snabbt sätta dig in i olika problemställningar ser vi som viktiga egenskaper. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper, vilket ställer krav på kommunikation och samarbetsförmåga.

Har du frågor eller vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Camilla Eklund (Chef Teknisk support/Projekt), på: 0435-788838. Eller Marielle Karjalainen (rekryterare) på: 073 313 38 36.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss erbjuds du ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta mot olika avdelningar och en stor påverkansmöjlighet inom Pharma. 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en avdelning med god laganda. Vi anser att balans i livet är en förutsättning för att känna arbetsglädje och engagemang. Vi stödjer också friskvård och träningsmöjligheter på arbetsplatsen.

Tjänsten är tillsvidare med placering i Perstorp.

Låter det som något för dig? 

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt dock senast 2024-07-31. Vi rekryterar löpande och anställningen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Övrig information

Vill du komma i kontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected], eller Rebecka Lundell (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com  

Apply