Production
Perstorp, Sweden
Application due: August 31 2024

Apply

Operatör till säckningshallen Penta

Arbetsuppgifterna som operatör i säckningshallen innebär kontinuerlig 5 skift och till största delen drift och övervakning av produktionsprocesserna kopplade till säckningshallen. Förebyggande underhåll, rondering, truckkörning och skötsel av utrustning inom fabriksområdet ingår också i det dagliga arbetet där vi lägger stor vikt vid säkerhetsfrågorna. Att arbeta med ständiga förbättringar är också en viktig del i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Du har en gymnasieutbildning och B-körkort. Du har erfarenhet från arbete i processindustrin, gärna inom Perstorp. Som person har du ett praktiskt handlag, är analytisk och ansvarstagande. Det är dessutom viktigt för oss att du är riskmedveten, noggrann och att du tycker att det är roligt att lära dig nya saker. Och självklart har du en positiv grundinställning – du väljer lösningar före problem!

I denna tjänst kommer du i kontakt med olika funktioner, både inom Perstorp och med samarbetspartners och leverantörer, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta och förstår betydelsen av att vara en lagspelare. En stor del av arbetsdagen spenderas ensam i säckningshallen så det är viktigt att du är trygg i dig själv.

Hos oss tror vi på att ta ansvar och göra rätt, att vi håller vad vi lovar och att vi ständigt vill göra bättre och smartare. Vi visar omtanke för varandra och världen och leder med hjärtat. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din roll!

Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år, med goda chanser till förlängning. Placeringsort är  Perstorp

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Pontus Elm, [email protected] eller rekryterare Marielle Karjalainen, [email protected] 

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi drar igång med rekryteringen omgående men kommer att ha uppehåll v.29-31.

Övrig information

Vill du komma i kontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected], eller Rebecka Lundell (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com  

Apply