Waspik, Netherlands
Application due: June 30 2024

Apply

Medewerker Quality

Ben jij nauwkeurig, zelfstandig, proactief en enthousiast? Zet jij graag je tanden in labwerk, onderzoek en kwaliteitsgerelateerde vraagstukken? Zo ja, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Perstorp Waspik is op zoek naar een:

Medewerker Quality
Fulltime


Wat zijn je werkzaamheden?

Als Medewerker Quality heb je een hybride functie tussen de Laborant en de Quality Engineer. Je bent grotendeels bezig op het lab, met lab aangelegen vraagstukken en bijbehoren randzaken. Daarnaast geef je ondersteuning aan de Quality Engineer om kwaliteitsvraagstukken te verbeteren. In eerste instantie zal er meer focus en aandacht op het lab liggen en het leren kennen van de producten, waarna later er meer ondersteuning geboden kan worden op de dagelijkse werkzaamheden en verbeterprojecten op Quality. Je hebt een verbindende en ondersteunde rol tussen de verschillende afdelingen. Je bent onder meer verantwoordelijk om de producten op kwaliteitseisen te analyseren, afwijkingen te identificeren, te ondersteunen en te adviseren bij kwaliteitsvraagstukken van verschillende afdelingen.

Hoe ziet je dag er uit?

Als medewerker Quality start je in de ochtend met het controleren van de resultaten van de HPLC en bekijk je of deze allemaal correct verlopen zijn. Daarna moet de data in SAP ingevoerd en gecontroleerd worden om te zien of deze binnen specificatie zijn. Vervolgens worden de samples van productie van de dag ervoor en samples van klanten voorbewerkt voor de analyses. Tussendoor is het natuurlijk tijd voor een kopje koffie of thee, waarna verder gegaan wordt met het inzetten van de samples en ophalen van nieuwe samples. In de ochtend is er een planningsoverleg om de status van de planning te bespreken en geef jij de input over de vrijgave van producten. Gedurende de dag kunnen er vragen van andere afdelingen komen om te ondersteunen bij afwijkingen of verder onderzoek bij nieuwe producten. Projecten qua verbetering of optimalisatie zullen daarnaast nog een deel van je tijd innemen. Richting einde van de middag is het tijd om de werkplek op te ruimen en worden de HPLC’s weer aangezet voor de analyses van de producten overnacht. Je werkt op het lab samen met 1 andere collega, het Quality Team bestaat totaal uit 4 personen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een MLO+/HLO diploma in een chemische richting of vergelijkebare laboratoriumopleiding. Ervaring met HPLC (mag stage ervaringe zijn). Je bent resultaatgericht, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en werkt heel accuraat. Ervaring in poeder en vloeistof mengsels en GMP+ is een pre. Je weet prioriteiten te stellen en durft buiten de box te denken, kan zelfstandig zaken oppakken en durft initiatief te nemen. Daarnaast heb je goede communicatievaardigheden je bent besluitvaardig, oplossingsgericht en bovenal analytisch sterk.

Wie zijn wij?

Al meer dan 140 jaar werkt Perstorp eraan de dagelijkse levens van miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren met innovatieve chemie. Sinds 2022 is Perstorp onderdeel van Petronas Chemicals Group.

Perstorp produceert binnen de divisie Animal Nutrition diervoederadditieven. Voer speelt een cruciale rol in alle dierlijke productiesystemen. Daarom zijn we zo gepassioneerd om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun voer en voergrondstoffen en de prestaties en het welzijn van hun dieren. Perstorp heeft bijna 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de agrarische industrie.

De productielocatie van Perstorp en het wereldwijde centrum van de divisie Animal Nutrition in Nederland bevindt zich in het Brabantse Waspik. Deze kantoor- en productielocatie bestaat al sinds 1977 en sinds 1998 worden op deze locatie voeradditieven geproduceerd.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie, waar er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral top-collega’s!

Ben je geïnteresseerd?

Wanneer jij je herkent in bovenstaande omschrijving en je enthousiast wordt van deze uitdaging, gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Tammy Zandvliet, Quality Manager via [email protected]

Apply