Waspik, Netherlands
Application due: October 29 2023

Apply

Marketing Project Coordinator

Beschik jij over uitstekende projectmanagementvaardigheden gecombineerd met een passie voor marketing en communicatie? Op zoek naar een functie met veel variatie en ontwikkelingsmogelijkheden?

Dan is dit wellicht de baan voor jou!


Marketing Project Coördinator
(32-40 uur p/week)


Hoe ziet je dag er uit?
Als Marketing Project Coördinator voor Perstorp Animal Nutrition kun je een dag beginnen met een overleg met ons team in APAC over een lead generatie campagne voor de introductie van een product in een nieuwe markt, waarna je de laatste puntjes legt op de voorbereidingen voor onze stand op een symposium in Italië waar je volgende week naartoe gaat. In de middag kan er een kort overleg met een productmanager over het artikel dat je hebt geschreven voor onze social mediakanalen en website, en een repetitie van een aankomend webinar op de planning staan.

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het beheer van het marketing automation platform Pardot. Hieronder valt het managen van de daarbij horende marketingdata maar bijvoorbeeld ook het plannen en realiseren van mailingen voor awareness tot lead generatie campagnes die je organiseert samen met sales.
  • Projectmanagement inclusief budgetbewaking voor evenementen (beurzen, symposia, etc. over heel de wereld of online).
  • Het organiseren van webinars
  • Het ondersteunen van nieuwe productlanceringen
  • Het ontwikkelen van marketingmateriaal zoals brochures, webpagina’s, sales presentaties, video’s en nog veel meer.
  • Het ondersteunen van onze distribiteurs wereldwijd van Australia tot Brazilië met hun marketingcommunicatie voor hun eindklanten.
  • Het opzetten van regionale campagnes inclusief mediacontacten en evaluatie van de resultaten

De functie van Marketing Project Coördinator maakt deel uit van het 4-koppige marketing- en communicatieteam waar de sfeer open en flexibel is en de manier van werken creatief en betrokken is. Samen zijn we verantwoordelijk voor de marktpositie van onze merken over de hele wereld, en versterken we het beeld van Perstorp als een innovatieve expert met het hart op de juiste plaats.


Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Marketing of Communicatie.
  • Sterke vaardigheden in Nederlands en Engels, gesproken en in schrift
  • Ervaring met projectmanagement, CMS en marketingautomatiseringssystemen is een duidelijke pre, net als affiniteit met agrarische sector.

Wij zoeken een collega die goed nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Iemand die nauwkeurig kan werken anderen kan motiveren om het meeste uit projecten te halen en assertief genoeg is om project teams eerlijk en bij de les te houden. Maar ook iemand die creatieve bijdragen kan leveren in een brainstorm of bij het ontwikkelen van een nieuwe marketing tool.


Over de positie

Dit is een hybride functie. Je kunt je tijd flexibel verdelen tussen je thuiskantoor en ons kantoor in Waspik (Nederland). Dit kantoor is gunstig gelegen vlak bij de snelweg A59. Voor de functie is een werkweek van minimaal 32 uur vereist. Je salaris zal marktconform zijn.


Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een functie met veel variatie en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan is dit wellicht de baan voor jou! Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om Leon Vaessen, Global Marketing Manager, te bellen of te e-mailen op: leon.va[email protected] of bel +31-638076559. Wij horen graag van je.


Over Perstorp Animal Nutrition

Perstorp Animal Nutrition ontwikkeld innovatieve oplossingen om de darmgezondheid van dieren te ondersteunen of om de nutritionele waarde en veiligheid van diervoeding langer te waarborgen. Dit helpt tegen de verspilling van voer, ondersteund het efficiënt voeden van een immer groeiende wereldbevolking en brengt compleet antibioticavrije productie een stapje dichterbij.

Wanneer je bij Perstorp komt werken, maak je deel uit van het Marketing & Technologieteam voor Animal Nutrition. Het team bestaat uit proactieve en innovatieve collega’s uit heel Europa. Het totale team van Perstorp Animal Nutrition bestaat uit iets meer dan 100 collega’s.

Perstorp Animal Nutrition is onderdeel van de Perstorp Groep. Opgericht in Zweden in 1881, bouwt Perstorp voort op 142 jaar ervaring. Perstorp heeft ongeveer 1.500 medewerkers en productielocaties in Azië, Europa en Noord-Amerika.

Perstorp gelooft in het verbeteren van het dagelijks leven – waardoor het veiliger, handiger en milieuvriendelijker wordt voor miljarden mensen over de hele wereld. Als wereldwijd toonaangevend bedrijf in specialchemie bieden onze innovaties essentiële eigenschappen voor producten die elke dag en overal worden gebruikt. Je vindt ons helemaal van je auto en mobiele telefoon tot torenhoge windturbines en het plaatselijke melkveebedrijf. Simpel gezegd: wij werken eraan om goede producten nog beter te maken, met een duidelijke duurzaamheidsagenda. Een agenda die heeft geleid tot erg ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid. 

Apply