Education/Teaching
Perstorp, Sweden
Application due: April 21 2024

Apply

Lärare Kemi

Perstorp Tekniska Gymnasium

Vill du vara en del av ett engagerat och dynamiskt team på Perstorp Tekniska Gymnasium? 

Vi söker nu en passionerad och kvalificerad lärare i Kemi som kommer att bidra till att forma och inspirera våra elever. Med en familjär stämning och fokus på varje individs behov erbjuder vår skola en unik arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:

  • Undervisa i Kemi på gymnasienivå.
  • Möjlighet att undervisa inom Biologi (meriterande).
  • Undervisning i yrkesämnen med anknytning till Kemi.
  • Var med och skapa en positiv och stimulerande lärandemiljö.

Kvalifikationer:

  • Behörig lärare i Kemi på gymnasienivå.
  • Kompetens inom Biologi (meriterande).
  • Erfarenhet från processindustri och annan teknisk kompetens (meriterande).
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Flexibel och beredd att ta sig an nya utmaningar.

Personliga egenskaper:

Som person sätter du eleverna i centrum, är prestigelös och öppen och har förmåga att agera självständigt. Ett stort intresse för ungdomar måste kunna kombineras med en förståelse för arbetslivet och dess förutsättningar. Kreativitet och förmåga att se möjligheter för en liten skola är andra viktiga egenskaper.

Vi erbjuder en möjlighet att vara med och forma nästa generation tekniska experter i en familjär arbetsmiljö där varje individ spelar en viktig roll. Du kommer att få en central roll med utmanande och varierande arbetsuppgifter.

Skolan finns i nyrenoverade lokaler längs väg 21 i Perstorp.

Vill du veta mer om rollen är du välkommen att kontakta antingen Rektor Karin Alfredsson 073 427 48 14 eller Biträdande Rektor Andreas Johansson 073 427 48 62

Du är välkommen med din ansökan via Apply on-line senast 21/4 2024, men urvalet kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Perstorp Tekniska Gymnasium, en ledande institution inom teknisk utbildning, är den lilla skolan med det stora engagemanget. Som huvudman för skolan står Perstorp AB, ett globalt kemiföretag känt för sitt engagemang i utbildning, forskning och utveckling, vilket garanterar en direkt koppling mellan skolans utbildningsprogram och arbetslivets faktiska behov.

Skolan är utrustad med modern teknik, vilket möjliggör en lärandemiljö där elever kan utforska och experimentera med verkliga projekt och problemställningar. Detta säkerställer att studenterna inte bara får teoretisk kunskap, utan även praktisk erfarenhet som är direkt tillämplig i yrkeslivet.

Genom ett nära samarbete med Perstorp AB har Perstorp Tekniska Gymnasium tillgång till företagets expertis och resurser. Detta unika partnerskap erbjuder eleverna oöverträffade möjligheter till praktikplatser, mentorskap och till och med framtida anställning, vilket ger dem en flygande start på deras karriär.

På Perstorp Tekniska Gymnasium förbereds eleverna för deras framtida utmaningar och framgångar, oavsett vilket av våra tre program de läser.

Perstorp Tekniska Gymnasium erbjuder inte bara en utbildning, utan en väg till en lovande framtid. Vår engagerade lärarstab, moderna faciliteter och nära band till industrin skapar en unik miljö där eleverna kan växa, lära och förbereda sig för en framgångsrik karriär inom teknikområdet. Vi ser fram emot att välkomna nya talanger som är redo att utforska sin potential och göra en verklig skillnad i världen.

Apply

Bengt Johansson Ranmo

VP Human Resources, HR BP Operations & Supply Chain Management

+46 40 635 88 29

Contact me