Finance Accounting Controlling Treasury
Perstorp, Sweden
Application due: July 31 2024

Apply

Löneadministratör

Vill du vara en nyckelspelare på vårt lönekontor i Perstorp? Just nu söker vi en löneadministratör som kan hantera lönefrågor och säkerställa smidig lönehantering för våra anställda.

Perstorp AB söker en löneadministratör till kontoret i Perstorp. Du sitter tillsammans med dina kollegor i mycket trevliga lokaler. Vi erbjuder ett flexibelt hybridarbete med möjlighet att jobba viss tid hemifrån. Lönefunktionen hanterar ca 1 000 löner varje månad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

  • Registrera och kontrollera löneunderlag
  • Reseräkningar
  • Utfärda intyg såsom arbetsgivar- och inkomstintyg
  • Rapportering till ekonomiavdelningen vad gäller bokföringsfil, skattedeklaration, FTE, personalskulder, bokslutsuppgifter mm
  • Hålla systemet uppdaterat med organisationsförändringar samt registrera nya och avslutade konsulter i systemet

För att trivas i rollen tycker du om att ha många kontaktytor. Du kommer vara kontaktperson för chefer och anställda gällande lönefrågor och ser detta som en rolig del av vardagen.

Du erbjuds ett spännande arbete på lönefunktionen där du får jobba brett i en lärorik miljö. Du tillhör ekonomiavdelningen och har ett nära samarbete med HR.

Vem är du?

Vi söker en administrativ person som har god vana vid IT system och det är en fördel om du känner till Perstorp. 

Vi ser även det önskvärt om du har några års erfarenhet av arbete inom löneadministration eller har annan relevant bakgrund som gör att du inte har så lång startsträcka för att förstå vad som är viktigt för att jobbet skall fungera effektivt.

Erfarenhet av Visma HR+6 eller HR+8 är meriterande.

Du är förhoppningsvis van vid stora transaktionsflöden och tycker om att arbeta i team.

Du trivs i en miljö där alla hjälps åt för att tillsammans driva den dagliga verksamheten framåt.

Ansökan

Vi ser gärna att rätt kandidat har möjlighet att börja med kort varsel.

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31. Intervjuer och urval kan dock komma att ske löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Ort: Perstorp

Omfattning: Heltid

Övrig information

Vill du komma i kontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected], eller Rebecka Lundell (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com  

Apply