Production
Perstorp, Sweden
Application due: August 16 2020

Subscribe to jobs

Lagermedarbetare

Har du en administrativ ådra, gillar du när var sak har sin plats och trivs när det är lite tempo? Till vår avdelning Pharma söker vi nu en lagermedarbetare med erfarenhet av digitaliserade system!

Perstorp Pharma, som ingår i Perstorpkoncernen, tillverkar och kontrollerar läkemedel och medicintekniska produkter -  salvor, kompresser och puder -  åt kund enligt kontrakt . Iodosorb, Cadex, Cadesorb och Ametop är våra huvudprodukter och totalt är vi cirka 50 anställda. Produkterna marknadsförs av våra kunder i ett stort antal länder där USA och Japan är de största marknaderna.

 

Om tjänsten

Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning

I arbetet ingår bland annat

  • Mottagning av gods, provtagning och registrering
  • Beredning av insatsvaror (uppvägning, registrering, rengöring) för produktion
  • Omhändertagande av förpackade läkemedel
  • Beredning av kundorder
  • Utleveranser
  • Inventering

För att få en god förståelse för de olika arbetsmomenten och för att vi eftersträvar en bra flexibilitet i produktionsorganisationen kommer upplärning även att ske på delar i den övriga produktionen.

Du ingår i ett team på två personer och normal arbetstid är dagtid mån-fre 07-16.

Lager är organisatoriskt placerat i produktionsorganisationen inom affärsområdet Pharma och underställd teamledare.

 

Vem är du?

Du har några års arbetslivserfarenhet inom lager och logistik och gärna specifikt inom läkemedels och/eller livsmedelsindustrin med bland annat beredningsarbete. Du har god datavana och är bekväm med att jobba i materialhanteringssystem.

I denna tjänst kommer du i kontakt med många olika avdelningar som exempelvis lab, planering och inköp vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad.

Självklart har du en positiv grundinställning – att du väljer lösningar före problem! Du är en  strukturerad person som trivs med att arbeta i högt tempo, snabbt ser vad som behövs göras och som samtidigt är ansvarsfull och noggrann.

Hos oss tror vi på att ta ansvar och göra rätt, att vi håller vad vi lovar och att vi ständigt vill göra bättre och smartare. Vi visar omtanke för varandra och världen och leder med hjärtat. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din roll!

 

Krav för tjänsten

Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner, så därför är goda kunskaper i svenska ett krav liksom att du talar flytande svenska. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är meriterande.

Lägst gymnasiekompetens, meriterande med någon form av utbildning kopplat till logistik.

Datavana och Excel/Word erfarenhet.

Erfarenhet av arbete med datoriserade lagerhanteringssystem. Meriterande om du har arbetat med Navision (ERP-system), GMP för läkemedelsindustri eller annat kvalitetssystem för livsmedelsindustri.

Truckkort och körkort B.

 

Är du intresserad?

Har du frågor eller vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Produktionschef Leif Tobsjö [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan senast 2020-08-16


I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden omtanke, fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Apply