Lab Chemistry
Stenungsund, Sweden
Application due: September 30 2023

Apply

Laboratoriepersonal

Till vårt Driftlab i Stenungsund och Nol söker vi nu en ny kollega.

 Till vårt Driftlab i Stenungsund och Nol söker vi nu Laboratoriepersonal.

Vårt driftlab utgör en servicefunktion som analyserar råvaror, mellanprodukter och slutprodukter enligt uppdrag från produktion och produktägare. 

Arbetsuppgifterna omfattar främst kvalitetskontroll mot gällande specifikation med gaskromatografi, vätskekromatografi och våtkemiska analysmetoder. Analyser för kontroll av utsläpp till vatten utförs med krav på ackreditering enligt SS-EN ISO/IEC-17025.

Om dig

  • Högskole- eller universitetsexamen med kemisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet av laboratoriearbete.
  • Erfarenhet inom analytisk kemi och eller processindustri är meriterande.
  • Flexibel och förmåga att hålla flera tankar och aktiviteter i huvudet samtidigt
  • Ansvarstagande och förmåga att arbeta självständigt
  • Kommunikativ och god samarbetsförmåga
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd under dagtid och helger samt med beredskap var sjätte vecka enligt schema.

Vi erbjuder ett intressant och ansvarsfullt jobb i en växande modern industri med ambitionen att vara världsledande på våra områden. På driftlab är vi åtta personer och här finns en anda av god sammanhållning och rak kommunikation. Gillar du en kombination av teknik, lagarbete och service är detta ett jobb för dig!

 

För ytterligare information kontakta 

Labchef Elisabeth Johansson, tel 0303-38 33 87

Fackliga representanter är Heidi Waleniussen-Englund, Unionen, tel. 0303-38 33 79 och Jenny Karsberg, Akademikerna, tel. 0303-38 32 77


Välkommen med din ansökan senast  2023-09-30

Ansök redan idag då urval sker löpande.

 


Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Läs mer på www.perstorp.com

Apply