Human Resources
Waspik, Netherlands
Application due: September 07 2021

Apply

(Junior) HR Adviseur

Wil jij aan de slag in een uitdagende rol, waarin je kennis kunt maken met een breed HR-werkterrein, bij een internationale organisatie in ontwikkeling? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Perstorp Waspik is op zoek naar een enthousiaste:

(Junior) HR Adviseur

0,8 - 1 fte

Als (junior) HR adviseur ben je verantwoordelijk voor een tijdige, correcte, complete en proactieve ondersteuning in de volle breedte van het HR-vakgebied. Daarin vorm je samen met de HR manager een team richting interne klantgroepen (lijnmanagement en medewerkers) op het gebied van HR-vraagstukken en HR-administratie. Tevens vorm je in deze rol een belangrijke schakel tussen de HR manager en de Payroll medewerker binnen het HR-team.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Bewaken en administratief ondersteunen van alle voorkomende operationele HR-processen:
  • instroom nieuwe medewerkers / uitstroom medewerkers
  • contractsignaleringen / personeelsmutaties
  • individuele personeelscorrespondentie
  • payrollcontroles
  • tijd- en aanwezigheidsregistratie
 • Monitoren / casemanagement van Wet Verbetering Poortwachter, in samenwerking met de HR Manager.
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt vanuit de HR-afdeling voor vragen van individuele medewerkers en teamleiders
 • Realiseren van managementrapportages.
 • Continu verbeteren van de efficiency van administratieve en operationele HR-processen.


Hoe ziet een dag er uit?
Je dag zou zo maar eens kunnen beginnen én eindigen met sollicitatiegesprekken (samen met een teamleider). Gedurende de dag beantwoord je een vraag van één van managers op het gebied van de ketenregeling, voorzie je een collega van een werkgeversverklaring én heb je een gesprek met een langdurig zieke. Hoe gaat het met deze persoon? Wat kunnen wij doen om hem/haar te helpen en te laten re-integreren? Tussendoor zorg je voor een foutloze personeelsadministratie, verzorg je de maandelijkse managementrapportage en ben je hét aanspreekpunt op personeelsgebied voor alle collega’s in Nederland.


Jouw profiel
Jij staat stevig in je schoenen in een organisatie die volop in beweging én groeiende is en je hebt een flinke dosis pragmatisme. Mis je informatie? Dan ga jij zelfstandig op onderzoek uit en weet je ieder HR -vraagstuk succesvol te beantwoorden. Daarnaast ben je in ieder geval nauwkeurig en betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt nu eenmaal te maken met allerlei vertrouwelijke gegevens. 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt 1 tot 3 jaar werkervaring in een HR- functie, waarbij je al kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving hebt opgedaan, zoals bijvoorbeeld de Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast heb je uitstekende kennis van Word, Excel en HRIS-systemen, ervaring met AFAS is een pre.

Omdat je schakelt met veel verschillende medewerkers en stakeholders, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Wie zijn wij?
Al meer dan 130 jaar werkt Perstorp eraan de dagelijkse levens van miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren met innovatieve chemie. Met 1350 medewerkers over de hele wereld zorgen we voor een jaarlijkse omzet van 14,9 miljard Zweedse Kronen. Onze Specialty Chemicals maken alles lichter, sterker en veiliger van auto’s tot computers en van zeilen tot schoenen. Ieder aspect van onze bedrijfscultuur is doordrenkt met onze kernwaarden: zorg, gerichte innovatie, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid.

Perstorp’s productielocatie in Nederland bevindt zich in de Brabantse plaats Waspik. Deze site bestaat al sinds 1977 en sinds 1998 worden op deze locatie voederadditieven geproduceerd. Onze producten vinden hun weg naar klanten over de hele wereld.


Wat hebben wij te bieden?
Wij hebben een uitdagende en veelzijdige functie, waar er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Naarmate je ontwikkeling vordert, ga jij een grotere rol spelen op HR adviseur-gebied. Zo kun je naast de genoemde operationele HR-taken, je meer bezig gaan houden met het opzetten van een toekomstgericht HR beleid. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral top-collega’s!


Interesse?
Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben je klaar voor deze leuke uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact.

Eerst meer informatie voordat je solliciteert? Aarzel dan niet en neem contact op met Antoinet Heuver, HR Manager Nederland, [email protected] of via +31 416744194. 

Apply