Human Resources
Perstorp, Sweden
Application due: November 30 2022

Apply

HR generalist

Här finns möjlighet till en omväxlande och utvecklande HR tjänst!

Om tjänsten

Du blir en av två i HR organisationen på Site Perstorp som också ingår i ett större HR team med trevliga och engagerade kollegor centralt och på övriga siter runt om i världen.

Vi söker dig som uppskattar variationen i att arbeta nära våra chefer i olika HR relaterade ärenden, administrativt med diverse HR uppgifter, men också målinriktat med utvecklingsprojekt .

Som HR Generalist arbetar du brett med HR stöd till i första hand linjecheferna inom Site Perstorp. Rollen innebär bl a uppgifter inom

  • Hela rekryteringsprocessen
  • Administration rörande utbildningar och andra HR frågor
  • Samverkan med våra fackliga organisationer
  • Employer Branding
  • Att driva och medverka i diverse projekt inom HR området

Du har en högskoleutbildning inom Personal- och arbetsliv eller likvärdigt. Du kan ha hunnit jobba några år med relevant arbetsuppgifter eller så har du mer nyligen avslutat dina studier.

Vi söker dig som trivs i samarbete med andra människor, är drivande och tycker om att ta ansvar. Du är nyfiken och bra på att identifiera möjliga förbättringar - här finns möjligheter att bidra till både utveckling av våra HR processer och din egen roll. 

Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad och har en god systemvana. Rollen kräver också en god kommunikativ förmåga och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

På Perstorp leder vi med hjärtat och visar omtanke för varandra och för vår omvärld. Vi vill ta ansvar och hålla vad vi lovar. Vi strävar ständigt mot att jobba smartare och bättre. Delar du dessa värderingar tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är placerad i Perstorp och du rapporterar till Site HR manager. Det finns möjlighet till flexibilitet mellan arbete på kontoret och hemma.

För mer information kontakta Site HR Manager Karin Bertilsson, +46 435 788904

Sista ansökningsdag är 2022-11-30 men vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!


Övrig information

Vill du komma ikontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected] eller Torgny Ströbeck (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13.5 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com

 

 

Apply