Human Resources
Perstorp, Sweden
Application due: November 24 2019

Subscribe to jobs

HR Generalist

På Perstorp är alla viktiga! Här får du möjlighet att påverka och bidra tillsammans med trevliga, hjälpsamma och engagerade kollegor! Vi söker nu dig som vill få jobba brett med olika HR uppgifter.

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

 Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Som HR generalist arbetar du bland annat med:

• HR stöd till i första hand linjecheferna inom Site Perstorp. 

• Rekryteringar

• Fackliga förhandlingar   

• Administrativa uppgifter rörande utbildningar och andra HR frågor

• Employer Branding

• Diverse projekt inom HR området

Vi söker dig som uppskattar variationen i att arbeta nära våra chefer i olika HR relaterade ärenden, målinriktat med utvecklingsprojekt men också administrativt med diverse HR uppgifter.

Du har en högskoleutbildning inom Personal- och arbetsliv eller likvärdigt och ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs i samarbete med andra människor, är drivande, noggrann och har en god kommunikativ förmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten är placerad på Perstorp Specialty Chemicals ABs huvudkontor i Perstorp och du rapporterar till Site HR manager. För mer information kontakta Site HR Manager Karin Bertilsson, +46 435 788904

Sista ansökningsdag är 2019-11-24 men vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Apply