Maintenance
Waspik, Netherlands
Application due: October 01 2023

Apply

Hoofd Technische Dienst

Ben jij proactief, oplossingsgericht en enthousiast? Haal jij graag het maximale uit je team en ga je geen technische uitdaging uit de weg? Zo ja, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!


Perstorp Waspik is op zoek naar een:

Hoofd Technische Dienst
Fulltime


Wat zijn je werkzaamheden?
In deze functie stuur je een team van monteurs aan en ondersteun je hen in het onderhoud van de machines en het verhelpen van storingen. Je fungeert als vraagbaak en draagt zorg voor korte en middellange termijnplanningen. Je hebt een belangrijke focus op preventieve onderhoudsplannen gebaseerd op risico analyses en wettelijke eisen. Je houdt je bezig met het coördineren van alle onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een continu verbeterproces binnen de maintenance groep en verzorg je de technische ondersteuning in projecten. Ook zorg je voor netheid en ordelijkheid van de werkomgeving, zodat de monteurs zo efficiënt mogelijk aan de slag kunnen.


Hoe ziet je dag er uit?
Je start de dag met een rondje door de productie om te kijken hoe het gaat; afstemming met operations is in deze functie cruciaal. Een monteur komt met een vraag en je ondersteunt hem bij het analyseren van een storing. Daarna open je SAP voor het aanmaken van een work order. Je legt contact met een nieuwe leverancier en zorgt dat de juiste materialen op het juiste moment binnen zijn. In de middag houd je je bezig met de juiste kostenbegroting voor een nieuw project in samenwerking met je leidinggevende. Aan het einde van de dag bespreek je met de monteurs waar de prioriteiten voor de volgende dag liggen.


Wat verwachten we van jou?
Wij zijn continu bezig met verbeteren van onze processen, waarbij veiligheid altijd bovenaan staat. We verwachten van jou dat je ons hierin, samen met je team, ondersteunt. Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding op technisch gebied en hebt reeds werkervaring opgedaan in een productie-omgeving. Ook heb je aantoonbare leidinggevende ervaring en ben je communicatief vaardig. Kennis van SAP is een pre. Je gaat zelfstandig te werk, bent besluitvaardig en weet makkelijk prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je organisatorisch sterk. 


Wie zijn wij?
Al meer dan 140 jaar werkt Perstorp eraan de dagelijkse levens van miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren met innovatieve chemie. Sinds 2022 is Perstorp onderdeel van Petronas Chemicals Group.

Perstorp produceert binnen de divisie Animal Nutrition diervoederadditieven. Voer speelt een cruciale rol in alle dierlijke productiesystemen. Daarom zijn we zo gepassioneerd om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun voer en voergrondstoffen en de prestaties en het welzijn van hun dieren. Perstorp heeft bijna 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de agrarische industrie.

De productielocatie van Perstorp en het wereldwijde centrum van de divisie Animal Nutrition in Nederland bevindt zich in het Brabantse Waspik. Deze kantoor- en productielocatie bestaat al sinds 1977 en sinds 1998 worden op deze locatie voeradditieven geproduceerd.


Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie, waar er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral top-collega’s!


Ben je geïnteresseerd?
Wanneer jij je herkent in bovenstaande omschrijving en je enthousiast wordt van deze uitdaging, gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Patrick van Loon, Continuous Improvement & Technology Manager via [email protected]
 

Apply