Administration
Perstorp or Malmö, Sweden
Application due: May 31 2022

Apply

Executive Assistant

Vår uppskattade och mångfaldiga Executive Assistant har bestämt sig för att lämna Perstorp för att gå i pension. Vi söker därför hennes efterträdare och en person som vill bli vårt nya nav kring vilken många aktiviteter och frågor kretsar.

Tjänstens ansvar spänner över hela Integrated Supply Chain, men du kommer att lägga huvuddelen av arbetet på Global Technology Investments, där vi har anställda placerade i såväl Perstorp, Malmö och Stenungsund. Arbetsuppgifterna kommer att vara mångfacetterade och varierande och vi kan utlova ett arbete med mycket kontakt med människor från alla världens hörn.

Befattningen kommer att rapportera till VP GTI; Magnus Blohm och kan vara placerad i Perstorp eller Malmö. Oavsett var tjänsten placeras måste du vara beredd på att arbeta del av din veckoarbetstid i Perstorp och del av den i Malmö.

Arbetsuppgifterna är många och varierande. För att nämna några;

  • Fakturaarbete; justeringar, förberedelser, PO-nummer (inköpsanmodan), administration och se till att det går smidigt mellan olika ansvarshavare
  • Reseadministration; VISA, garanti- och inbjudningsbrev, resor för konsulter, administration av reseräkningar mm
  • Ta fram förberedande presentationsmaterial
  • Organisatör; av möten, samlingar, insamlingar, inbjudningar, firanden, intern kommunikation osv
  • Support; till nyanställda (men även övriga anställda), till konsulter, beställer arbetskläder och annan arbetsutrustning etc

Du behöver ha flera års erfarenhet av motsvarande arbete och ha mycket god administrativ förmåga. Du behöver vara van vid arbete i våra system till exempel Microsoft Office och SAP. Du måste vara flytande i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du proaktiv, har en mycket god kommunikationsförmåga, har en stark social framtoning samt behöver vara mycket strukturerad och välorganiserad. Du ska även ha förmågan att se vad som behöver göras och inte vara sen att räcka ut en hjälpande hand.

Apply

Bengt Johansson Ranmo

VP Human Resources, HR BP Operations & Supply Chain Management

+46 40 635 88 29

Contact me