Production
Stenungsund, Sweden
Application due: July 31 2022

Apply

Drifttekniker till Stenungsund

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med styrning och övervakning av processen med hjälp av processdatorsystem och övrig elektronisk styrutrustning från kontrollrum

Du arbetar med övervakning av pumpar, kompressorer och annan processutrustning ute i fabrikerna

Som medlem i ett fabriksteam är din uppgift att tillsammans med övriga i teamet framställa förädlade produkter av fastställd kvalitet på ett kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt sätt. Detta skall ske enligt gällande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Som drifttekniker medverkar du till säkerställande av drifttillgänglighet och kvalitets­utfall. Du är en viktig kugge i det team som skall säkerställa att Perstorp bibehåller sin position som kundens val bland leverantörer av våra produkter.

Arbetstiden är kontinuerlig skiftgång.

Vem är Du?

Du som söker har teknisk gymnasieutbildning, yrkeshögskola eller högskola med inriktning mot processindustri eller motsvarande erfarenhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi förutsätter att du har ordningssinne och god samarbetsförmåga. Du har också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi samt vilja att utveckla verksamheten vidare. Arbetet innebär att du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet.

Kontaktuppgifter

För ytterligare information kontakta Charlotte Wrennfors, HR, 0733 133809

Facklig representant är Gerry Ackert, IFMetall, tel 0303 383327.

Intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30.

Apply