Production
Nol, Sweden
Application due: September 24 2023

Apply

Dagtidsoperatör

Vi söker en ny kollega till vår anläggning i Nol

Nu söker vi efter en ny kollega till vårt engagerade team i Nol.

Hos oss blir du en del av ett fabriksteam där din uppgift tillsammans med övriga i teamet innebär att framställa förädlade produkter av fastställd kvalitet på ett kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt sätt. Detta skall ske enligt gällande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

I rollen som Dagtidsoperatör kommer du att arbeta med följande:

  • Planering av flingning och utlastning i samråd med Driftledare
  • Skötsel av lastmaskin, truckar och utrustning
  • Skötsel av grönområden
  • Vara behjälplig i driften

Du som söker har en utbildning från tekniskt gymnasium eller liknande. Meriterande är även truckkort medan B-körkort är ett krav. Vi ser också att du som person är flexibel och kan stötta upp där det behövs.

Vi förutsätter att du har ordningssinne och god samarbetsförmåga. Du har också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi samt en vilja att vara med och utveckla verksamheten vidare. Arbetet innebär att du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker och att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet.

För mer information, hör av dig till:

Driftledare Per-Anders Mårtensson, 072-977 97 48

Facklig företrädare IF Metall är Gerry Ackert, 0303 383327

Sista ansökningsdag är 24 september 2023

Välkommen med din ansökan!


Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor..

Läs mer på www.perstorp.com


Apply