Customer Service
Waspik, Netherlands
Application due: June 23 2023

Apply

Customer Service Manager

Ben jij klantgericht en in staat bruggen te bouwen? Vind je het leuk om de afdeling Customer Service verder te professionaliseren? Zo ja, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Perstorp Waspik is op zoek naar een:

Customer Service Manager

Fulltime

Wat zijn je werkzaamheden?
In deze functie vorm jij samen met een team van circa 6 customer services medewerkers de verbinding tussen de klanten en de interne organisatie, waarbij jouw focus vooral ligt op het coachen en aansturen van de teamleden in het gehele order-to-cash proces.

Dit betekent dat jouw team dagelijks communiceert met onze klanten over de hele wereld. Ze verwerken en ontvangen orders in SAP, zorgen voor het boeken van transporten, verzorgen de (export) documenten en behandelen de verschillende betalingsmethodes. Daarnaast verzorgen zij de facturatie en worden eventuele retourzendingen verwerkt. Samen zorgen jullie er voor dat onze klanten snel en goed geholpen worden en ze hun order tijdig ontvangen.

Als Customer Service Manager ben jij eindverantwoordelijke voor dit totale proces. Jij zorgt voor een goede bezetting van de afdeling en bent de spin-in-het-web, die alle stakeholders met elkaar verbindt.

Wat verwachten we van jou?
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen en zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Dat verwachten we ook van jou. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een customer service manager functie, waarbij je ervaring met export hebt opgedaan. Je bent in staat om signalen uit de organisatie, jouw team, maar ook van klanten op te pikken en deze om te zetten in acties.

Je bent thuis in verbeterprocessen en vindt het leuk om jouw team daarin te begeleiden en mee te nemen. Je hebt ervaring met SAP en bij voorkeur ook met SalesForce. Ook heb je gevoel voor logistieke processen en bijzonder goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wie zijn wij?
Al meer dan 140 jaar werkt Perstorp aan het verbeteren van het dagelijks leven van miljoenen mensen over de hele wereld met innovatieve chemie. Onze Specialty Chemicals maken alles lichter, sterker en veiliger, van auto's tot computers en van zeilen tot schoenen. Elk aspect van onze bedrijfscultuur is doordrenkt met onze kernwaarden: care, gerichte innovatie, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid.

Binnen de Business Unit Animal Nutrition produceert Perstorp diervoederadditieven. Voer speelt een cruciale rol in alle dierlijke productiesystemen. Het kan oplopen tot 70% van alle kosten. Daarom zijn we zo gepassioneerd om onze klanten te helpen hun voer en voergrondstoffen te optimaliseren en door het verbeteren van de prestaties en het welzijn van hun dieren. Perstorp heeft bijna 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de agrarische industrie.

De productielocatie van Perstorp en het wereldwijde centrum van de Business Unit Animal Nutrition in Nederland is gevestigd in het Brabantse Waspik. Deze kantoor- en productielocatie bestaat sinds 1977 en sinds 1998 worden op deze locatie diervoederadditieven geproduceerd.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie in een internationale omgeving, waar er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral top-collega’s!

Ben je geïnteresseerd?
Wanneer jij je herkent in bovenstaande omschrijving en je enthousiast wordt van deze uitdaging, gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Thomas Vermeersch, Sales EMEA. E-mail: [email protected]

Apply

Antoinet Heuver

HR Director Animal Nutrition

+31 416 744 194

Contact me