Information Technology
Perstorp, Sweden
Application due: June 30 2022

Apply

Applikationsspecialist - Modulansvarig RPA

Vill du vara med på en ny spännande resa inom Perstorp där vi just nu påbörjar utforskning inom RPA-området med UiPath som huvudsakligt verktyg sök då tjänsten som Applikationsspecialist

Perstorp Group söker nu en ny medarbetare till sin Globala ERP-avdelning. Avdelningen består av totalt 19 personer: processutvecklare, arkitekter, projektledare och specialister. Största delen av arbetet sker i tvärfunktionella team i tätt samarbete med den interna kundorganisationen, super users och konsulter.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde så snart som möjligt.

Perstorp satsar strategiskt på SAP som ERP-plattform och driver därför utrullningsprojekt för att ersätta befintliga ERP-system. Du kommer att driva och delta i globala förbättringsprojekt av Perstorpkoncernens standard ERP-applikationer. Tjänsten är placerad i Perstorp men arbetet är globalt. Det finns goda förutsättningar för distansarbete 2-3 dagar i veckan. En del resor ingår i tjänsten och du kommer att arbeta i tätt samarbete med tvärfunktionella team.

Huvudsakliga sysslor

 • Vara med på en ny spännande resa inom Perstorp där vi just nu påbörjar utforskning inom RPA-området med UiPath som huvudsakligt verktyg. Vilket ger stora möjligheter att få sätta sin egen prägel på systemarkitektur och ramverk kring våran RPA-implementation
 • Medverka i analysfasen utav robotiseringen utav befintliga processer och vara länken mellan affärskrav och befintliga IT-lösningar
 • Bygga ramverk för att se till RPA-implementationen blir hållbar, skalbar och väldokumenterad
 • Delta i projekt som tekniskprojektledare eller som projektmedlem
 • Designa robotiserade processlösningar för att optimera användandet utav Perstorps RPA-lösning
 • Utveckla, testa och produktionssätta mjukvarulösningar med medföljande dokumentation
 • Utforska lösningsalternativ som involverar flertalet olika produkter och tekniker för att nå den bästa slutprodukten
 • Ta ansvar för RPA-arkitektur tillsammans med andra modulansvariga och se till att lösningen blir hållbar och långsiktigt effektiv.
 • Arbeta tätt med omslutande team för att bygga gemensam kunskap och förvaltning

Meriterande

 • Goda kunskaper inom RPA-design och modulära programmeringstekniker
 • Ha hög beställarkompetens av externa tjänster och kritiskt kunna granska leverablerna.
 • Lösningsarkitektur och informationsmodellering
 • Erfarenhet av implementering utav ramverk kring RPA-utveckling
 • Programmeringskunskaper
 • Goda kommunikationsegenskaper för att kunna översätta affärskrav till hållbara IT-lösningar
 • Kunskaper kring DevOps
 • Erfarenhet av SAP som affärssystem
 • Erfarenhet av UiPath
 • Projektledarskap
 • Akademisk utbildning på kandidat eller master nivå. Relevanta områden är exempelvis systemvetenskap, ekonomi, logistik, kemi, IT

Du välkomnas in i en internationell miljö med stor möjlighet till utveckling och där man månar om att personalen har en god och sund balans i livet. Kulturen präglas av en teamkänsla där man erbjuder och nyttjar varandras kompetens och hjälps åt att driva saker framåt. Du erbjuds stor frihet under ansvar att leverera mot uppsatt mål.

Tjänsten kräver mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du drivande och självständig med förmåga att ta egna initiativ. Vidare är du lyhörd och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lära och sätter dig snabbt in i frågeställningar och utmaningar. Du är stresstålig och arbetar målmedvetet som individ och i grupp även i pressade situationer.

Vi närmar oss semestertider så vi kommer att intervjua löpande. Tveka inte att skicka in ansökan omgående dock önskar vi ha din ansökan senast den siste maj.


Övrig information

Vill du komma ikontakt med en facklig representant kan du kontakta Per Igglund (Akademikerna) [email protected],  Rickard Martinsson (Unionen) [email protected] or Ronny Nilsson (IF Metall) [email protected]

Om Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 135 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 350 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2020 uppgick till 9.2 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com  

Apply