Maintenance
Waspik, Netherlands
Application due: February 26 2023

Apply

Allround Storings- en onderhoudsmonteur

Ben jij een allrounder op het gebied van techniek en onderhoud? Zelfstandig, probleemoplossend en zorg jij dat ons productieproces goed blijft draaien? Zo ja, dan wordt jij misschien wel onze collega!

Perstorp Waspik is op zoek naar een:

Allround Storings- en Onderhoudsmonteur
Fulltime

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Allround Storings- en onderhoudsmonteur ben je onderdeel van de afdeling Technische Dienst, waarbij je rapporteert aan de Hoofd Technische Dienst. In deze functie werk je veel samen met andere operationele afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan de mechanische, pneumatische en elektrische installaties van de site, alsook aan de facilitaire voorzieningen. Bij storingen zorg jij ervoor dat de machine zo snel mogelijk weer werkt, en bij zeer gecompliceerde storingen vervul je een ondersteunende rol richting externe partijen.

Daarnaast voer je technisch onderhoudswerk aan installaties uit aan de hand van onderhoudsprogramma’s. Als storings- en onderhoudsmonteur denk je mee met verbeterprojecten en ontwikkel en implementeer je deze op technisch vlak. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de orde en netheid binnen de productieomgeving (5S). Veiligheid staat hierbij altijd op nummer 1, waarbij het van belang is om diverse procedures zoals “Life Saving Rules”, werkvergunningen, TRA, LMRA op te volgen.

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn continu bezig met verbeteren van onze processen, waarbij veiligheid altijd bovenaan staat. We verwachten van jou dat je ons hierbij ondersteunt vanuit de kennis en ervaring die je al hebt opgedaan als allround monteur. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde / Elektrotechniek / Mechatronica, aangevuld met werkervaring bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie.
Daarnaast beschik je over een VCA, een hoogwerker en heftruck certificaat (pré), of ben je bereid deze te behalen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel in een team als zelfstandig werken. Je hebt geen “9 tot 5 mentaliteit” en je bent stressbestendig, accuraat en initiatiefrijk. Tevens ben je probleemoplossend ingesteld waarbij je voortdurend gericht bent op verbeteren volgens de gestelde kwaliteitsnormen.

Wie zijn wij?

Al meer dan 140 jaar werkt Perstorp eraan de dagelijkse levens van miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren met innovatieve chemie. Met 1350 medewerkers over de hele wereld zorgen we voor een jaarlijkse omzet van 14,9 miljard Zweedse Kronen. Onze Specialty Chemicals maken alles lichter, sterker en veiliger van auto’s tot computers en van zeilen tot schoenen. Ieder aspect van onze bedrijfscultuur is doordrenkt met onze kernwaarden: zorg, gerichte innovatie, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid.

Perstorp’s productielocatie in Nederland bevindt zich in de Brabantse plaats Waspik. Deze site bestaat al sinds 1977 en sinds 1998 worden op deze locatie voederadditieven geproduceerd. Onze producten vinden hun weg naar klanten over de hele wereld.

Wat hebben wij te bieden?

Wij hebben een uitdagende en veelzijdige functie, waar er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral top-collega’s!

Ben je geïnteresseerd?
Wanneer jij je herkent in bovenstaande omschrijving en je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Martin Boeren, Hoofd Technische Dienst, E-mail: [email protected] of Telefoonnummer: +31 (0)6 28 95 46 16

Apply