Maintenance
Stenungsund, Sweden
Application due: December 11 2019

Subscribe to jobs

Underhållsplanerare

Vi söker en ny kollega till vårt Underhållsteam i Stenungsund!

Arbetsuppgifter: Som underhållsplanerare är du en viktig kugge i Underhållsavdelningens totala leverans. Du kommer ansvara för planering och schemaläggning av underhållsarbeten som utförs på vår anläggning och målsättningen är en plan som sträcker sig minst 2 veckor framåt. 

Du medverkar till att koordinera den dagliga verksamheten och är behjälplig i tekniska frågor gällande utrustning, metoder, arbetssätt och säkerställer att verksamheten bedrivs enligt våra rutiner. Delaktighet i de förbättrings och effektiviseringsinitiativ som utförs på fabriken. Du kommer vara en viktig länk mellan Underhållsavdelningen och övriga avdelningar inom fabriken. Arbeta med dokumentering i bla vårt underhållssystem. Underhållsplaneraren rapporterar till underhållschef. 

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Du skall ha erfarenhet av processindustri samt av administrativa uppgifter i en modern it miljö. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Meriterande kunskaper: Underhållssystemet Maximo, Primavera som planeringsverktyg samt  SAP affärssystem eller motsvarande. Arbetat med underhållsstrategier. 

Personliga egenskaper: Du är en person med god analytisk förmåga, hög servicekänsla, gott ordningssinne och föredrar att jobba strukturerat men har även förmåga att snabbt ställa om till oväntade situationer. Du ser möjligheter i vardagen, är självgående och strukturerad till din läggning. Samarbetsvilja och upprätthålla goda relationer till arbetskamrater och leverantörer är en självklarhet för dig. Du vågar ta ansvar och kan hantera en ökad arbetsmängd vid behov. Stor vikt läggs på gott ordningssinne och analytisk förmåga. Självklart är du en utpräglad lagspelare!

Vi ser fram emot din ansökan senast 11 december.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mikael Johansson, Underhållschef, tel. 0303 383319. 

Fackliga kontakpersoner är Ingvar Våhlberg, Unionen, tel. 0303 383342 och Robert Larsén, Akademikerna, tel. 0303 383214.

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

 

 

Apply