Processutvecklare/Inköpare

Supply Chain/Logistics/Procurement
Perstorp, Sweden
Application due: August 20, 2017

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Vi söker nu en Processutvecklare/inköpare till vår lokala Supply Chain på site Perstorp. Du erbjuds en utvecklande tjänst i en innovativ arbetsmiljö där du arbetar 50 % för lokal Supply Chain och 50 % för Inköp Sverige.

Du kommer i din framåtriktade roll som Processutvecklare/inköpare att driva arbetet med ständiga förbättringar, processutveckling och projektsammanställningar. Du kommer även att fungera som systemstöd för Supply Chain. Arbetet kommer bl a innefatta;

• Underhålla och utveckla SAP för Supply Chain och Inköp Sverige med sub-kategori ansvar.
• Uppföljning av besparingar/projekt och SC aktiviteter
• Datainhämtning, SC /inköpsanalyser och leverantörsutvärderingar.

I arbetet som Processutvecklare/inköpare utmanar du befintliga processer och du kommer att vara en naturlig del i vårt arbete med ständiga förbättringar samt ha en samsyn mellan Site Perstorp och Site Stenungsund. Som Processutvecklare/inköpare kommer du även att ingå i ledningsgruppen för site Perstorps Supply Chain.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att rapportera till VP Local Supply Chain.

Vi söker dig som drivs av att ständigt vilja utveckla och förbättra processer. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning på logistik, inköp eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med processutveckling, LEAN och Six Sigma eller liknande och har hög kunskap inom Excel och VBA programmering. Du har även arbetat med leverantörsutvärderingar i tidigare roller. Är du van vid att driva förbättringsarbeten inom Supply Chain processer ser vi detta som mycket meriterande.

Vi som arbetar på Perstorp håller ett högt tempo, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas. Därför söker vi dig med driv, som vill utvecklas med oss och som har framåtanda. För rollen som processutvecklare är du analytisk, drivande och initiativrik med ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Vidare har du även en god kommunikativ förmåga.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VP Local Supply Chain, Niklas Backman +46 703231165

Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti.

Apply

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our privacy policy.