Miljöingenjör - vatten

Environment, Health, Safety, Quality (EHSQ)
Perstorp, Sweden
Application due: March 05, 2017

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Vi söker nu en Miljöingenjör (inriktning vatten) till vår avdelning EHSQ på Site Perstorp.

Om tjänsten
Tjänsten omfattar såväl dagliga som mer långsiktiga frågor om yttre miljö och hållbarhet för Site Perstorp. Som Miljöingenjör arbetar man specialiserat med miljöfrågor i en utvecklande och självständig roll.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
• Myndighetskontakter
• Riskbedömning och riskanalyser inom miljö och kemikalier
• Emissionsmätningar
• Ledningssystemsarbete
• Förbättringsarbete
• Tillståndsärenden och kontrollprogram

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort engagemang i process och miljöfrågor. Du har relevant utbildning inom kemi och/eller miljö. Erfarenhet inom miljöarbete i kemisk industri och god kunskap om svensk miljölagstiftning och vattenlagstiftning är meriterande. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du är positiv, har lätt för att samarbeta, är bra på att kommunicera och tycker om att arbeta självständigt.

Kontakt
Vi samarbetar med BraPersonal i denna rekrytering. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Brantberg, rekryterare, på BraPersonal Sverige AB +46 702 680 670 eller [email protected]

Ansökan
Märk ansökan ”Miljöingenjör Perstorp”
Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2017-03-05.
Välkommen med din ansökan till [email protected]

Apply

Contact HR
Annica Eliasson
Annica Eliasson
HR Officer
Site Perstorp
Contact me

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our privacy policy.