Administration
Perstorp, Sweden
Application due: June 02 2019

Subscribe to jobs

Löneadministratör / Payroll Administrator

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Nu har du som löneadministratör möjligheten att få jobba i en spännande koncern! Perstorp AB söker en löneadministratör till kontoret i Perstorp.

Om tjänsten

Du sitter tillsammans med dina kollegor i mycket trevliga lokaler och jobbar nära tillsammans med en person till i löneteamet. Du rapporterar till Head of Accounting & Transaction SSC EMEA och har nära kontakt med HR.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

  • Registrera och kontrollera löneunderlag
  • Reseräkningar
  • Årsskiftesarbete
  • Utfärda intyg såsom arbetsgivar- och inkomstintyg
  • Upprätta kontrolluppgifter
  • Rapportering till ekonomiavdelningen vad gäller bokföringsfil, skattedeklaration, FTE, personalskulder, bokslutsuppgifter mm
  • Hålla systemet uppdaterat med organisationsförändringar samt registrera nya och avslutade konsulter i systemet
  • Biladministration

För att trivas i rollen tycker du om att ha många kontaktytor. Du kommer vara kontaktperson för chefer och anställda gällande lönefrågor och ser detta som en rolig del av vardagen. Vidare är du väl insatt i lagar, regler och avtal som reglerar löner och du håller dig ständigt uppdaterad om förändringar på området.

Du erbjuds arbete på en löneavdelning där du får jobba brett i en otroligt lärorik miljö. Du tillhör ekonomiavdelningen och har också stöttning av HR. Perstorp ligger i fantastiska omgivningar där det både finns löpspår, badminton/squash-hall och en personalmatsal.

Vem söker vi?

  • Du har någon form av ekonomisk utbildning eller utbildning inom lön
  • Du har några års erfarenhet av arbete inom löneadministration

Du är van vid stora flöden och tycker om att arbeta i team. Som person är du lyhörd och hjälpsam. Du trivs i en miljö där alla hjälps åt för att tillsammans driva den dagliga verksamheten framåt. Du är flexibel och ser vad som behöver göras samtidigt som du gärna kommer med nya idéer.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är 2019-06-02
Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Perstorp.

Apply

Ulf Lindh

HR Director Center of Excellence HR BP Corporate Functions

+46 435 78 89 93

Contact me