Assistent till Perstorp Gymnasium, deltid

Administration
Perstorp, Sweden
Application due: August 20, 2017

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Perstorp Gymnasium är en etablerad gymnasieskola med kemikoncernen Perstorp som huvudman. Vi erbjuder ett treårigt industritekniskt program med internationell profil där eleverna kan läsa upp till 3800p. Eleverna utbildas mot ett verksamt yrkesliv samtidigt som de erbjuds kurser för full högskolebehörighet. Vårt gymnasium startade 1996 och har plats för 90 elever fördelade på tre årskurser.

Vi söker nu en assistent på deltid, 50%.

Du kommer i huvudsak att arbeta med skolans administrativa uppgifter såsom ekonomi, elevrapportering, marknadsföring med mera.

Du har erfarenhet av liknande arbete, gärna med utbildning inom och stort intresse för marknadsföring. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande.
Som person är du självgående och initiativrik, tycker om att ta eget ansvar och fatta egna beslut samtidigt som du uppskattar att arbeta i ett arbetslag med hög teamkänsla. Stark social läggning och vilja att arbeta tillsammans med ungdomar i utveckling är också viktiga egenskaper.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Persson, Rektor, telefon 0435-376 90 eller 0734-27 45 75. 

Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti.

 

Apply

Contact HR
Asa Frohm
Åsa Frohm
HR Officer
Center of Excellence
Contact me

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our privacy policy.